Megalakult az IAB Magyarország  
www.median.hu 
2019. július 23. 
A MEDIÁN
Hírek, újdonságok
Politika
Gazdaság
Média
Társadalom
2007. január 16.

Internethasználat Magyarországon

A 14-70 éves népesség egyharmadának van valahol internet-hozzáférése: 62 százalékuknak egy, 35 százalékuknak kettő, 3 százalékuknak három helyen. A legtöbb internet-hozzáférés a válaszadók lakásában van.
 
KERESÉS

mit


KULCSSZAVAS KERESÉS

Dosszié 
2008. november 18.

Megalakult az IAB Magyarország
 

Az Interactive Advertising Bureau Europe (IAB Europe) nevű szakmai szervezet 19. tagjaként megalakult az IAB Magyarország, melyet a Magyar Reklámszövetség képvisel hazánkban. Az IAB Europe célkitűzése, hogy segítse az interaktív és digitális média és marketing növekedését.

Az IAB Magyarországot  – mely a Magyar Reklámszövetség részeként működik - 46 piaci szereplő alapította:
AB&C Media Sales, Adaptive Media, Adverticum, Arcus Interactive Group, AV Kreatív, Axel Springer, BIN Direkt, Blogter, Café Interactive, Carnation, CIB Bank, Denuo, Est Média Group, EURO RSCG Digital, Evomedia, Expressz, Gemius, GfK, Google, Habostorta, Hazipatika, HWSW, Initiative Media, kirowski, Közép Európai Média és Kiadó, RTL Klub, Magyar Telekom, Magyar Televízió, MC MediaCompany, MEC Interaction, Medián, Microsoft, MindShare, MOL, NRC, onlinemarketing.hu, Optimusz, [origo], Port.hu, Ringier, Sanoma, Stop.hu, Szonda Ipsos, Theam Communication, TV2, Vodafone.
 
További információk:
IAB Magyarország
Novák Péter
+ 36 30 9869 445
elnok@iab.hu
 
 
Az IAB Europe-ról
Az IAB Europe az egyes országokban működő IAB-k európai szervezete. Célja az interaktív és digitális marketing piacának növelése, fejlesztése. A több mint 5000 tagvállalat között megtalálhatóak a hirdetők, médiavállalatok, ügynökségek, kutatók és technológiai szolgáltatók. Az IAB Europe fő tevékenysége a lobbizás, az iparági sztenderdek kialakítása, benchmarking és a “best practice” tapasztalatok megosztása.
 
Az IAB Europe tagjai: Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovénia és Törökország,
 
További információ: www.iabeurope.eu